Blagovne znamke

 


Le najboljše za nas, naše najmajše in najbližje.

Podjetje OBLAK IGRE d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Od ustanovitve pa do danes smo prodali več kot 1.000.000 naših družabnih iger. V svoji ponudbi vključuje 100% slovenske izdelke. Večina iger ima znak DOBRA IGRAČA, ki ga podeljuje Ministrstvo za šolstvo in šport.

Hape Toys je vodilna blagovna znamka za inovativne lesen igrače, ki spodbujajo kreativnost in razvoj pri otrocih. Njihov širok izbor visokokakovostnih izdelkov je oblikovan z mislijo na trajnost, uporabljajoč okolju prijazne materiale. Vsaka igrača združuje estetiko, funkcionalnost in izobraževalne elemente, zagotavljajoč edinstveno in pozitivno izkušnjo igre.

Francoska blagovna znamka, ki že več kot 50 let proizvaja poučne igrače, izdelane predvsem iz naravnih materialov, s poudarkom na lesu in kartonu. V paleti kakovostnih igrač najdete izdelke tako za najmlajše kot za starejše otroke, ustvarjene za dolgotrajno uporabo in zabavo.

Didakta je uveljavljena blagovna znamka, specializirana za kakovostne didaktične igrače, ki spodbujajo učenje in razvoj otrok. Njihov inovativen pristop k oblikovanju igrač združuje zabavo s pedagoško vrednostjo, zagotavljajoč tako celovito izkušnjo rasti in učenja.

National Geographic je priznana svetovna blagovna znamka, ki se posveča raziskovanju in odkrivanju sveta ter ozaveščanju o naravi, znanosti in kulturi. Njihove igrače odražajo visoko kakovost, izobraževalno vrednost in strast do raziskovanja, ponujajoč otrokom edinstveno priložnost za učenje in zabavo. 

Imate vprašanje?Kontaktirajte nas preko kontaktnega obrazca


Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  POKLIČITE NAS
  00 386 31 203 169
  PIŠITE NAM
  info@oblakigre.eu
  OBIŠČITE NAS
  Oblak igre d.o.o.
  Železniška ulica 5
  4248 Lesce
  Slovenija
  DELOVNI ČAS
  Od ponedeljka do petka:
  09:00 - 16:00
  Sobote, nedelje in prazniki:
  Zaprto