RDEČE & ČRNO – Petka (Oblak igre)

Komplet vsebuje igralno ploščo, 2 kompleta kart, kocko in 150 žetonov v modri, rumeni in rdeči barvi
Igralcev: 2-12, Starost: 5+
Čas igranja: 45 min

 

27.99 

Najnižja cena je bila 27.99 .

Za zmago pri tej igri je potrebno čimhitreje postaviti 5 žetonov v vrsto, da pa bi lahko bili hitri, moramo uporabiti trike in taktiko proti ostalim igralcem. Pravila igre so zelo enostavna, za zmago pa je potrebno imeti tudi kanček sreče, kot se za družabno igro tudi spodobi. Igro lahko igrata 2 ali kar 12 igralcev, ki naj bi bili starejši od 3 let.

Za zmago je potrebno sestaviti pet žetonov iste barve v navpični, vodoravni ali diagonalni smeri na igralni plošči. Žeton se na igralno ploščo lahko postavi le na eno izmed tistih kart, ki jih držimo v roki. Poseben pomen ima karta 5, ki bodisi lahko nadomesti katerokoli karto, bodisi lahko imetnik te karte odstrani katerikoli žeton na igralni plošči.

Priskrbite si svojo igro in si zagotovite zabavne jesenske in zimske, dolge večere.

O PROIZVAJALCU

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.